Stojić prvi odgovorio Kokezi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.03.2013.
13:55
Izvor: Sportske.net

Predsednik i finansijer FK Rad prvi je obavio sastanak sa čelnicima Crvene zvezde koji su pre nekoliko dana poručili menadžerima svojih igrača da će morati da pristanu na smanjnje procenata u ugovorima.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza najavio je pre nekoliko dana da će klub krenuti u "obračun" sa menadžerima koji su "zacepili" sa procentima u ugovorima svojih igrača.

Takvo poslovanje bivših uprava dovelo je do toga da samo nekoliko omladinaca i trojica prvotimaca nemaju štetne ugovore što je za Kokezu bilo nedopustivo.

Prvi se njegovom pozivu odazvao Ranko Stojić, finansijer i predsednik Rada, u čijem su vlasništvu delovi ugovora Miloša Dimitrijevića, Aleksandra Pantića i Luke Milivojevića.


Kod te trojice fudbalera situacija je sledeća:

Luka Milivojević 22 godine Zvezda 60% - Ranko Stojić 40%
Aleksandar Pantić 20 godina Zvezda 65% - Ranko Stojić 35%
Miloš Dimitrijević 29 godina Zvezda 70% - Ranko Stojić 30%

Stojić je već ponudio svoj predlog smanjenja procenata za pomenute igrače a Uprava Crvene zvezde odlučivaće hoće li ga prihvatiti.

"Ocenio bih sastanak kao pozitivan. Optimista sam i moja je želja da postignemo dogovor u interesu svih strana. Dao sam predlog za moja tri igrača i sada je na Upravnom odboru Crvene zvezde da ga prihvati ili odbije. To je kombinacija smanjenja procenata koje imamo i našeg budućeg interesa pri prodaji igrača" kazao je Stojić za dnevni list "Kurir".

Hoće li Stojićevim stopama krenuti i drugi menadžeri ostaje da se vidi ali je za sada izvesno da će Zvezda biti istrajna u nameri da se reši štetnih ugovora bez obzira koje će mere biti potrebne za ostvarenje tog cilja.

Ne propustite