Suarez želi da prestigne Džerarda

Autor: Vladimir Danilović
petak 01.03.2013.
12:40
Izvor: Sportske.net

Luis Suarez je izjavio da je jako srećan u klubu, i da ima ambiciju da dostigne status klupskih legendi Stivena Džerarda i Džejmija Karagera.

Povezane vesti

Luis Suarez je u intervjuu za zvanični sajt Liverpula, izjavio da se oseća kao počasni član Skauzera, navijača Liverpula, posle samo dve godine provedene u klubu.

"Stiven i Džejmi su dosta dugo u klubu i dosta toga su mu dali. Voleo bih da ja dostignem njihov nivo. Iapk kada vidim kako navijači pričaju o njima, mislim da će mi to jako teško poći za rukom", izjavio je Suarez.

"Uvek govorim, da svako dete koje počinje da igra fudbal sanja da jednog dana zaigra za Liverpul. Uživam u svakom minutu, jer je ovo velika šansa za mene i jako sam zadovoljan ovde. U klubu sam u kom sam oduvek hteo da budem i jako sam srećan zbog toga", izjavio je Suarez.

Suarez je prvi igrač Liverpula, posle Fernanda Toresa koji je postigao 20 i više golova u jednoj sezoni.

"Ne znam da li je ovo moja najbolja sezona u karijeri, ali znam da se osećam slobodno i da mi saigrači dosta pomažu u postizanju golova. To je važna stvar za svakog igrača.Kada se osećate dobro na terenu šanse da igrate dobro uvek rastu", rekao je Suarez.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.