Subotić završio s 'Orlovima'!?

Autor: Miloš Marković
petak 13.09.2013.
13:07
Izvor: Sportske.net

Iako je tražio da bude pošteđen do kraja kalendarske godine, Neven Subotić je u stvari u potpunosti zatvorio vrata reprezentaciji, sanzaje 'BlicSport'.

Povezane vesti

Neven Subotić je nakon meča sa Hrvatskom poručio selektoru i Savezu da se neće odazivati na pozive do kraja kalendarske godine, te da želi da se posveti klupskim obavezama, pošto je Srbija izgubila i svaku šansu da će nađe među putnicima za Brazil.

Iako je u javnosti takav scenario predstavljen kao privremen, 'BlicSport' prenosi svoja saznanja da je Neven Subotić u stvari saopštio da više neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Naime, pomenuti izvor tvrdi da je FSS tražio od Subotića da u javnosti ovakvu njegovu odluku objavi kao privremenu da se ne bi remetila atmosfera u timu, koji je konačno uspostavio određenu harmoniju u poslednje vreme.

Navodno, FSS kao još jedan razlog skrivanja činjenice da Subotić više definitivno neće igrati za Srbiju smatra to da bi takva vest stavila dodatni pritisak na Tomislava Karadžića koji se već duže vreme nalazi na udaru javnosti.

Subotićeva odluka je naišla na nerazumevanje selektora Mihajlovića.

„Ranije je imao problem što ne igra, sad je problem očito što igra.“, prokomentarisao je Siniša Mihajlović koji je od starta imao turbulentan odnos sa fudbalerom Borusije.

'BlicSport' ističe da je Subotić svoju odluku o odustajanju od reprezentacije zasnovao na činjenici da se ljudi iz FSS nikada nisu dovoljno borili za njega, niti ga dovoljno cenili. Kao standardni prvotimac finaliste Lige šampiona, Subotić je u selekciji Srbije često bio rezerva Nastasiću i Biševcu, a kao jedan od razloga se ranije pominjalo i to što je Subotić 'nije dovoljno pričljiv'.

Bilo kako bilo, Srbija u svakom slučaju ostaje uskraćena usluga sjajnog defanzivca koji se pridružio podužem spisku srpskih fudbalera koji su odustali od nacionalnogtima u poslednje vreme.

Sam pomen Ljajića, Vidića, te Lukovića, Lazovića i Matića koji se ipak vratio i promenio mišljenje, dovoljan je razlog za brigu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.