Sušić kao Petković - Vodi sinovca u Brazil!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 05.05.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine izazvao je mnoštvo komentara u javnosti spiskom igrača koje vodi na Mondijal u Brazil, na prvo Svetsko prvenstvo u istoriji ove zemlje.

Povezane vesti

Selektor Bosne i Hercegovine saopštio je zvanični spisak fudbalera koje će povesti u Brazil.

Na 40 dana do početka Mondijala, Safet Sušić je prvi od svih selektora učesnika saopštio spisak, na kome se našlo 24 fudbalera.

Ono što se posebno izdvaja na njegovom spisku je i ime Tina Svena, fudbalera Hajduka iz splita, sina Seada Sušića, selektorovog sinovca.

U scenariju sličnom onom koji smo videli u našoj zemlji sa bivšim selektorom Petkovićem, Sušić je izazvao brojne komentare odlukom da na Mondijal povede svoga člana porodice koji je, po opštoj oceni, u očajnoj formi i koji je do sada zabeležio samo jedan nastup u nacionalnom timu.

Bosna i Hercegovina, ovo je još jedan interesantan detalj, na Mondijal ide sa samo dva napadača u svom rosteru.

Ofanzivnu liniju će predvoditi Džeko i Ibišević, koji su igrali na svakom meču u kvalifikacijama za Brazil. Upravo se u ovom segmentu Sušiću zamera na nedostatku rezervnih opcija i planu B za Mondijal.

U tim se vraća Muhamed Bešić a na spisku su:

Golmani –Begović, Fejzić, Avdukić.

Defanzivci –Spahić, Kolašinac, Vranješ, Zukanović, Bičačkić, Mujdža, Šunjić.

Vezni igrači – Salihović, Pjanić, Ibričić, Hajrović, Medunjanin, Lulić, Vrsajević, Misimović, Visca, Bešić, Hadžić, Sušić.

Napadači – Džeko, Ibišević.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.