Sušić: "Sex zabranjen, imaju 'desanku'!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.04.2014.
21:29
Izvor: Sportske.net

Legenda jugoslovenskog fudbala i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine zabraniće svojim izabranicima upražnjavanje sexa tokom trajanja Mundijala u Brazilu ali će korišćenje "desanke" biti dozvoljeno.

Povezane vesti

U godini kada se održava najveća fudbalska smotra reprezentacija selektori nacionalnih timova koji se takmiče na Mundijalu suočeni su sa sličnim probelemima.

Svaki od nacionalnih trenera mora dobro da pripremi svoju ekipu na okolnosti koja su na snazi tokom trajanja turnira a jedno od čestih pitanja tiče se upražnjavanja sexa.

Podeljena su mišljenja oko toga da li je bolje da reprezentativci selekcija koje učestvuju na Mundijalu upražnjavaju sex dok traje turnir ili je bolje da se suzdržavaju i energiju usmere na teren.

Selektori su takođe podeljeni po tom pitanju pa tako neki dozvoljavaju svojim reprezentativcima da povedu i žene na Mundijal kako bi redovno "vodili ljubav", dok drugi, među kojima i Safet Sušić, smatraju da je upražnjavanje sexa uzaludno traćenje energije.

Tako će selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine svojim izabranicima zabraniti da upražnjavaju sex tokom Mundijala, a zauzvrat će im biti dozvoljeno da masturbiraju, odnosno da koriste "desanku".

"Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Imaju 'desanku'! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radost navijačima Bosne i Hercegovine" jasno je poručio Sušić Džeku i družini.

Popularni Pape dodao je da će tokom trajanja priprema za SP u Brazilu vladati "vojnička disciplina" jer svaki pojedinac mora da ima u vidu da pozitivan rezultat na Mundijalu ima veliki značaj za selekciju BiH koja prvi put učestvuje na jednom međunarodnom takmičenju.

Bosna i Hercegovina nalazi se u grupi "F" zajedno sa selekcijama Argentine, Nigerije i Irana.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.