''Švaba'': ''Čudan osećaj'', Milinković: ''Da je potrajalo još malo...''

Autor: Beta Beta
subota 03.11.2012.
21:35
Izvor: Beta

Posle današnjeg duela u Kragujevcu, treneri Radničkog i OFK Beograda složili se da je pobeda Kragujevčana zaslužena, ali šef struke ''Romantičara'' smatra da je možda moglo da dođe do preokreta da je meč potrajao nešto duže...

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Zoran Milinković, trener OFK Beograda je čestitao domaćima na pobedi.

"Zaslužili smo više. Prvo poluvreme smo dobro igrali, ali kazna je stigla za propuštene šanse. Takođe, drugi i treći gol smo primili iz neprihvatljivih grešaka. Ostaje žal za boljim rezultatom, jer da je trajalo duže, možda bi i došlo do preokreta. Čestitam domaćima na pobedi, zasluženo su je ostvarili i hvala našim navijačima na podršci tokom celog meča", izjavio je trener ''Romantičara''.

Dejan Đurđević je bio u specifičnoj situaciji.

"Ne osećam se nikada prijatno kada igram protiv OFK Beograda. Čudan je osećaj, ali maksimalno smo odradili posao i došli do pobede. Suprotstavile su se dve ekipe dugih tradicija i dve ekipe koje imaju mnogo više potencijala, nego što stanje na tabeli pokazuje. Teško je bilo danas igrati protiv OFK Beograda koji diže nivo igre, ali nadam se da i mi ulazimo u koninuitet dobrih rezultata'', zaključio je trener kragujevačkog Radničkog.


Ne propustite