Svi se poslovi završavaju u kafani...

Autor: Miloš Marković
utorak 28.02.2012.
10:42
Izvor: Sportske.net

Po uzoru na staru narodnu, dobrano potvrđenu umotvorinu, predsednik engleskog QPR-a će upravo u kafani obaviti konstruktivne razgovore sa navijačima svog kluba koji su nezadovoljni trenutnim stanjem i situacijom.

Povezane vesti

Čelnici premijerligaških klubova obično probleme rešavaju tako što siđu do svlačionice. Umesto toga, Toni Fernandes planira da siđe do paba.

Kako bi saslušao nezadovoljne navijače koji u poslednje vreme negoduju i kritikuju ekipu Marka Hjuza, predsednik Kvins Park Rendžera će na dan utakmice sa Evertonom posetiti lokalne londonske birtije u kojima se okupljaju najverniji navijači njegovog kluba.

„Biću tu za meč sa Evertonom. Obići ću kraj i posetiti pabove kako bi saslušao navijače. Ne želim da bežim od problema i nemam nameru da se povlačim kad je najteže. Rešićemo stvari zajedno.“

„Razumem zašto su navijači besni, ali ja sam izuzetno zadovoljan poslom koji radimo u klubu. Kukanje i svaljivanje krivice na nekog određenog nam neće pomoći da prevaziđemo problem. Moramo biti pozitivni i imati veru.“

„Bilo je i mnogo gorih trenutaka. Učiniću sve što je u mojoj moći da rešimo stvari, verujte mi.“ poručio je navijačima predsednik kluba toni Fernandez.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.