Teriko Vajt - Umetnik u telu košarkaša...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.12.2012.
10:50
Izvor: Sportske.net, SEM

Sjajni košarkaš Radničkog iz Kragujevca impresionirao je klub iz srca Šumadije, a osim košarke, ovaj američki igrač ima veliki afinitet prema umetnosti.

Povezane vesti

Košarkaš Radničkog Teriko Vajt u utorak je posetio izložbu radova projekta Red Bull Žvrljart u holu Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Na izložbi su mesto našli najbolji radovi studenata širom Srbije koji su učestvovali u kreativnom takmičenju koje je pre Kragujevca obišlo i ostale Univerzitete u Srbiji.

"Video sam da ima dosta talentovanih mladih umetnika čiji radovi su izloženi na Pravnom fakultetu. Posebno su mi se svideli radovi umetnika iz Niša, Beograda i Kragujevca. Lepo je videti da je neko omogućio studentima da pokažu svoje talente. I sam volim da crtam, pa sam, čim sam čuo za ovu izložbu, morao da odem i pozdravim neke od umetnika. Zaista sam oduševljen Red Bull projektom „Žvrljart“.", rekao je Vajt.

Zanimljivo je da je Vajt nedavno izjavio da bi, da nije košarkaš, bio umetnik, pa ne čudi njegovo veliko oduševljenje ovim interesantnim projektom.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo imali priliku da ugostimo američkog košarkaša Terika Vajta, člana kragujevačkog Radničkog. Njegovo interesovanje za umetnost u velikoj meri govori o širini koju ovaj sportista ima. Nadamo se da kreativnost koju ispoljava u igri pronalazi baš u ovakvim dešavanjima.", rekao je Nikola Nedeljković, brend menadžer Red Bulla.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.