Terzić besan posle debakla

Autor: Beta Beta
subota 16.06.2012.
20:27
Izvor: Beta

Odbojkašice Srbije večeras su u Pioniru doživele pravi debakl u duelu sa Kubankama, a selektor Terzić je posle meča naglasio da njegovu ekipu treba da bude sramota zbog prikazane igre.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić rekao je posle današnjeg poraza od Kube sa 3:0 u setovima u drugom kolu drugog vikenda Grupe H Gran prija u Beogradu da sve u njegovoj reprezentaciji treba da bude sramota kako je odigrana ta utakmica.

"Bez obzira što je protivnik odigrao fantastično, treba sve zajedno da nas bude sramota kako je to izgledalo. Moramo da počnemo mnogo bolje da radimo i drugačije pristupamo svakom treningu i utakmici, jer ćemo samo tako imati šansu da do početka Olimpijskih igara budemo u formi i nadamo se dobrim igrama", rekao je Terzić posle meča u hali Pionir.

On je istakao da je Srbija protiv Kube odigrala jedan od najlošijih mečeva u poslednjih nekoliko godina.

"Ovo je najlošije izdanje u dužem periodu ove ekipe. Glupo je ponavljati kako smo umorni i imamo dosta povreda, ali to nema nikakve veze sa ovakvom utakmicu. Može kvalitet igre da ne bude na visokom nivou, ali neke stvari su nedopustive, pogotovo kada se igra protiv Kube", istakao je Terzić.

Tehničar Maja Ognjenović kazala je da su Kubanke nadigrale njenu ekipu u svakom elementu igre.

"Ovo je jedno od lošijih izdanja u poslednjem periodu. Glupo je tražiti opravdanje i razloge za to. Evidentan je umor i da naša forma nije u uzlaznoj putanji, ali se nadam da će uskoro biti. Protivnice su utakmicu od starta shvatile ozbiljno i u svemu nas nadigrale", kazala je Maja Ognjenović.

Selektor Kube Huan Karlos Gala Rodriges rekao je da je odlučio odličan servis njegovih odbojkašica, kao i maksimalna koncentracija tokom cele utakmice.

"Zadovoljni smo pobedom, pogotovo što smo uspeli da povratimo ekipu posle jučerašnjeg poraza i to je najpozitivnija stvar u ovoj utakmici. Odlučio je naš odličan servis i koncentracija koju smo imali tokom celog meča", rekao je Gala.

"Izuzetno smo zadovoljne današnjom igrom, odigrali smo odlično u svim elementima, posebno bloku, prijemu i servisu. Nadam se da ćemo sutra ponoviti dobro izdanje", kazala je kapiten Kube Sili Frometa.

Ne propustite