Tevez: "Navijači Juventusa neverovatni"

Autor: Boris Jovanović
subota 06.07.2013.
08:43
Izvor: Sportske.net

Karlitos Tevez u utorak stiže na početak priprema, kaže da je impresioniran dočekom navijača i da je svestan koliko se od njega očekuje...

Povezane vesti

Novi fudbaler Juventusa Karlos Tevez je posle potpisivanja ugovora otišao na odmor, ali se u Italiju vraća u utorak.

"Par dana ćemo biti u Torinu, posle idemo na planinu da se spremimo za sezonu. Jedva čekam da počne, svestan sam koliko je Juve veliki i šta od mene očekuju", kaže Argentinac.

Najveći utisak u prvom kontaktu sa klubom ostavili su navijači.

"Neverovatno, od trenutka kada je avion sleteo, navijači su bili uz mene. Dočekale su me prvo poruke dobrodošlice, a zatim su se svi trudili da se osećam što bolje i da mi pokažu koliko znači to što ću igrati za Juve. Ja ću im se odužiti na terenu", dodao je Tevez.

"Desetka" je neizbežna tema?

"Da budem iskren ne osećam pritisak zbog broja na dresu, iako mi je čast da ga nosim posle Del Pjera. Ponoviću, najveći pritisak je igranje u Juventusu, standard koji nameće veliki klub. To je moja briga i preokupacija. Nikada nisam igrao u Italiji, biće važno da u predsezoni vidim šta mogu da očekujem. Sačekali su me i saigrači, siguran sam da će mi pomoći da se prilagodim", završio je Argentinac koji je na kraju i rekao da ne očekuje poziv u reprezentaciju jer je to završena priča.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.