Tihi odlazak Pola Skolsa

Autor: Vladimir Danilović
utorak 21.05.2013.
17:47
Izvor: Sportske.net

Pol Skols je srećan što je svoju karijeru završio u senci, kako sam kaže, značajnijih ljudi koji su tih dana takođe završavali svoje karijere.

Povezane vesti

Skols je svoju profesionalnu utakmicu odigrao proteklog vikenda protiv VBA, a istog vikenda su se od fudbala oprostili i Dejvid Bekam, Džejmi Karager i Majkl Oven.

Takođe, svoju menadžersku karijeru je završio i Aleks Ferguson.

Skols je srećan što njegov odlazak nije privukao veliku medijsku pažnju.

"Srećan sam jer se istog dana povuklo nekoliko velikih igrača, pa nisam privukao svu pažnju medija. Zavoleo dam fudbal od prvog dana kada sam šutnuo loptu. Ipak, medijski cirkus koji ga prati me ne interesuje. Za mene je sve u uživanju koju igra donosi. Slava me nikad nije zanimala", izjavio je Skols.

Skols se već jednom povlačio iz fudbala, ali se na molbu Fergusona vratio u januaru 2012. kako bi pomogao Mančester Junajtedu.

"Bilo je očigledno da više nisam tako brz kao ranije. Znao sam to, a i trener je to video. Nije nam bio potreban dug razgovor, da bih shvatio da je moja karijera gotova", priznao je Skols.

On je pohvalio Rajana Gigsa, koji je takođe proveo čitavu svoju karijeru na "Old Trafordu".

"On je nestvaran. I dalje je jedan od najbržijih i najspremnijih fudbalera na svetu. Kada smo Geri Nevil, Niki Bat, Dejvid Bekam i ja ušli u prvi tim, idealizovali smo ga. Na neki način ja to i dalje radim. Može da igra dokle god on poželi. On igra u nekom svom takmičenju", rekao je Skols.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.