Tipsa: "Nadal i Marej jači od Noleta"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
22:17
Izvor: Sportske.net

Deveti teniser sveta Janko Tipsarević smatra da su Endi Marej i Rafa Nadal fizički spremniji od našeg Novaka Đokovića i da to i prvi teniser sveta ima običaj da prizna u privatnom razgovoru.

Povezane vesti

U intervjuu za američki portal "The Tennis Space" Janko Tipsarević dotakao se i teme fizičke spreme najkvalitetnijih igrača današnjice a posebno interesantan deo bio je vezan za upoređivanje Endija Mareja, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Tipsa je istakao da su Marej i Nadal fizički moćniji od Novaka i da je to nešto čega je svestan i prvi igrač sveta.

"Najspremniji u smislu snage, izdržljivosti, svega? Rekao bih da je to Marej, jer ako računate kondiciju, brzinu, način pokrivanja terena, snagu i moć, onda je to Škot" kazao je Janko, dok u nastavku odgovora stoji i objašnjenje novinara koji otkriva da je Tipsarević potom u poluprivatnom razgovoru dodao kako i sam Đoković, navodno, ionako misli da je Rafa spremniji od njega.

Naš drugi najbolji teniser mogao bi da odmeri snage sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu predstojećeg turnira u Majamiju a tamo bi prvi reket sveta mogao da se "osveti" Tipsi zbog ovakvih izjava.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.