Tipsarević: "Razočaran sam!"

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
23:36
Izvor: Beta

Janko Tipsarević bio je vidno razočaran nakon poraza od Miloša Raonića i istakao da kanadski teniser nije bio ništa bolji od njega, te da su nijanse presudile.

Povezane vesti

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da je razočaran porazom od Miloša Raonića u polufinalu Dejvis kupa u Beogradu, kao i da je imao snage da igra još posle pet setova.

"Razočaran sam. Nisam igrao loše i osećao sam da imam snage za još dva sata da igram. Imao sam svoje šanse i nisam ih, nažalost, iskoristio, dok on svoje jeste. Teško mi pada ovaj poraz, ali šta sada mogu da uradim", rekao je Tipsarević.

Raonić je pobedio sa 3:2 i tako Kanadi doneo izjednačenje na 1:1 posle prvog dana.

"U ovom meču su, jednostavno, presudile nijanse. Zaista sam mislio da ću da pobedim. Ništa Raonić nije odigrao bolje od mene i onaj brejk u četvrtom setu se na glupav način desio", kazao je Tipsarević.

"Drugi reket" Srbije bio je ljut što je Me]unarodna teniska federacija (ITF) zabranila ulazak u salu Viktoru Troickom, koji je privremeno suspendovan zbog doping prekršaja.

"Ne želim da se zamerim ITF, ali njihova odluka je suluda. Mislim da je bez veze što su kaznili Vikotra, jer on uopšte nije kriv", kazao Tipsarević.

Selektor Bogdan Obradović takodje nije imao razumevanja za odluku ITF.

"ITF je preterao u svojoj odluci da ne pusti Troickog u Arenu. To je neko njihovo pravilo koje ne razumem. Mislim da je dvogodišnja kazna preoštra i da tu nije reč o dopingu, jer svi znamo da nije koristio ništa. Nije mi jasno zasto uništavaju igračku karijeru tako sjajnog igrača", kazao je Obradović.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.