Tole čestitao Zvezdi i utešio Partizan...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.05.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Rasplet šampionske trke između Crvene zvezde i Partizana, prvi čovek FSS Tomislav Karadžić dočekao je u Njujorku, gde boravi sa reprezentacijom Srbije, na američkoj turneji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pobedom nad OFK Beogradom u nedelju na Marakani, fudbaleri Crvene zvezde su i definitivno postali novi prvaci Srbije, ali igrom slučaja, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije mogao da prisustvuje tom događaju i eventualno uruči šampionski pehar Nenadu Milijašu.

Umesto prvog čoveka FSS, to je učinio Mitar Mrkela, a dan posle utakmice na Marakani i Zvezdine proslave titule, Karadžić je iskoristio priliku da iz Amerike uputi čestitku crveno-belima na ovom uspehu, koji su čekali šest sezona.

Takođe, Karadžić nije zaboravio ni Partizan, čijim igračima je poručio da ne tuguju i da treba da se pomire sa činjenicom da je ove godine Zvezda šampion.

''Imam sve informacije, čujem da je sve bilo na najvišem nivou, da je ta titula proslavljena pred oko 40.000 ljudi. Zvezdi čestitam na tituli, a Partizanu, njegovim igračima i struci poručujem da nastave da rade, ne smeju da tuguju, neko mora da bude prvi, a ove godine se tako desilo. Zvezdina titula je potpuno zaslužena i sa time svi treba da se pomire'', izjavio je Karadžić.

Dodajmo još i da prvi čovek FSS boravi u Americi sa našom reprezentacijom, koja večeras igra prijateljski meč sa Jamajkom, a onda još dve utakmice, protiv Paname i Brazila.


Ne propustite