Toleta ne napušta optimizam...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2013.
10:31
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek FSS i dalje, naizgled hladnokrvno, komentariše posrtanje našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Povezane vesti

Podsetimo, posle slabe igre i poraza u Zagrebu, u meču koji nam je bio ''biti il' ne biti'' za plasman na Mondijal, Tomislav Karadžić nije uputio niti jednu reč kritike na račun igre našeg tima, ili selektora Mihajlovića.

Selektor je, naprotiv, dobio njegovu punu podršku da ''nastavi sa započetim projektom'', kao da se ništa nije desilo, kao da smo se nadavali golova u poslednje tri kvalifikacione utakmice...

Na sreću, ili ne, tek utakmica sa Škotskom igra se već u utorak u Novom Sadu. Prilika da se koliko-toliko popravi uičinjena šteta, ili u suprotnom, da potonemo još dublje...

Ipak, predsednik FSS je optimista. On veruje da selektor Mihajlovićevih kvaliteta može da u samo par dana oporavi ekipu od bolnog poraza u Zagrebu i dovede je do druge pobede u aktuelnim kvalifikacijama.

''Verujem u pobedu i našu dobru igru u Novom Sadu. Mislim da na igrače neće ostaviti traga poraz od Hrvatske'', prenosi ''Žurnal'' Karadžićeva očekivanja. 

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.