Trajković obećava duplu pobedu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
19:45
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Vojvodine, koji se nalazi na izlaznim vratima superligaša iz Novog Sada, obećao je da će on i saigrači dati sve od sebe da se u revanš meču prvog kola kvalifikacija za LE ostvari novi ubedljiv trijumf nad Hibernijansom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak će imati zvaničnu evropsku premijeru pred svojim navijačima a protivnik "Lala" biće već prežaljeni Hibernijans.

Iako su na Malti ostvarili trijumf od 4:1 Novosađani ne planiraju da brane rezultat što je potvrdio i Branislav Trajković.

"Imamo veliku prednost i želimo da je potvrdimo i na našem terenu. Stekli smo već na Malti veliku zalihu, što nam je i bio cilj, pogotovo što nismo tamo osetili prijateljski doček, jer nam je ponuđen plastični teren i termin po tropskoj vrelini. Zato ćemo pred našim navijačima krenuti kao da je 0:0 sa namerom da ih obradujemo na otvaranju sezone" poručio je defanzivac "Voše".

Trajkoviću bi duel sa Hibernijansom mogao da bude jedan od poslednjih u dresu Vojvodine jer su ponude iz inostranstva mnogo primamljivije od ostanka u klubu koji se takmiči u JSL.

"Zna se koliko volim Vojvodinu i šta mi znači taj tim, ali čini se da je rastanak neminovan" rekao je Trajković i time jasno stavio do znanja navijačima da će napustiti Novi Sad.

Ukoliko Vojvodina odbrani prednost stečenu na Malti, u drugom kolu kvalifikacija za LE Novosađani će igrati protiv boljeg iz dvomeča Honveda i Čelika iz Nikšića a Mađari u drugom meču brane prednost od 4:1 na svom terenu.

Ne propustite