Trener Nišlija ne razmišlja o ostavci

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2012.
17:28
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri niškog Radničkog nastavili su i proteklog vikenda seriju loših rezultata, ali trener Aleksandar Ilić ističe da ne razmišlja o povlačenju, bar ne do kraja jesenjeg dela prvenstva.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Radnički je u subotu na svom Čairu poražen od Vojvodine, što je šesta uzastopna utakmica Nišlija bez pobede, pa se sada nalaze na trinaestom mestu na tabeli.

Trener Aleksandar Ilić smatra da nije ni moglo da se od ove ekipe očekivati nešto veliko odmah po ulasku u Superligu, iako je Radnički u uvodnom delu sezone ostvario zapažene rezultate.

''Sigurno neću da se povučem, ne vidim razlog da to uradim. Odradiću sigurno još ova dva kola, bez obzira šta se bude desilo. Na početku sezone sam znao da nama neće biti lako. Da nisam nastupio ovako i da nisam znao da će biti ovoliko poteškoća, mogao sam da dignem ruke'', izjavio je Ilić, a prenose ''Južne vesti''.

On je zatim konretizovao sa kakvim se teškoćama suočavaju njegovi igrači.

''Radnički je 20 godina bio razgrađivan klub, nismo imali gde da se presvučemo, dve godine Radnički nema svoje svlačionice, nema prostorije, nemamo struju... Prvi put smo sklopili ugovor sa firmom da nam pokloni opremu, to se nikada u istoriji kluba nije desilo! Prošle sezone je oprema plaćena 3,7 miliona...'', otkriva Ilić.




Ne propustite