Trening kamp važniji od plej-of serije za prvaka Srbije?

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.06.2014.
15:16
Izvor: Beta

Košarkaši Mega Vizure Vasilije Micić i Nemanja Dangubić neće igrati u prvoj polufinalnoj utakmici Superlige protiv Crvene zvezde Telekom, objavio je danas taj klub.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Micić i Dangubić su standardni članovi startne petorke Mege, i njihovo neigranje u prvom plejof susretu sa Crvenom zvezdom Telekom pokreće pitanje, da li je Megi važnije da njihovi igrači budu na trening kampu za mlade igrače, ili takmičarske ambicije kluba?

Ipak, treba reći da je učešće na "Adidas Euro Campu"  ranije preuzeta obaveza prema sponzoru, a da je do ovog preklapanja došlo zbog pomeranja termina u Superligi zbog poplava koje su pogodile našu zemlju.

Košarkaški klub Mega Vizura oglasila se saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

"Pomeranje odigravanja utakmica Superlige usled poplava ja nažalost dovelo do poklapanja termina. Pored navedenog, Mega Vizura je klub koji je uvek i u svakoj situaciji reagovao i ponašao se u skladu sa najboljim interesima igrača, stavljajući u drugi plan interes kluba. Tako je uradjeno i sada, s obzirom da je za Micića i Dangubića u ovom trenutku važnije da budu prisutni u Trevizu, nego u Pioniru", navodi se u saopštenju Mege.

Micić i Dangubić će se u utorak priključiti treninzima i trebalo bi da budu spremni za drugu utakmicu polufinalne serije.

Mega će gostovati Zvezdi u prvom susretu polufinala u nedelju od 20.00 u hali Pionir.

Ne propustite