U Humskoj ne žure sa pojačanjima

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2013.
21:37
Izvor: Sportske.net

Iako su pojedina imena već u opticaju, još uvek nema konkretnih nagoveštaja ko bi ovog leta mogao da ozbiljnije pojača šampionsku ekipu Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono što je za sada konkretizovano, jesu odlasci Milana Smiljanića u Genčlerbirligi i Tomaševića u belgijski Kortrajk, a sve ostalo je još uvek u sferi najava ili spekulacija.

Navijači Partizana su sve nestrpljiviji u želji da saznaju ko bi ovog leta mogao da pojača Rašovićevu ekipu, a ono o čemu se na tu temu nešto intenzivnije govori ovih dana jesu transferi bivših fudbalera crno-belih, Igora Duljaja i Nikole Aksentijevića.

Novi sportski direktor Partizana Albert Nađ već je obavio razgovor sa Duljajem, čiji se odgovor čeka, dok se nešto slično očekuje i kad je u pitanju mladi desni bek koji nije uspeo u holandskom Viteseu.

Trener Vuk Rašović već se oglasio povodom eventualnog povratka Aksentijevića, ali iz njegove izjave ''Novostima'' stiče se utisak da u Humskoj još uvek ne žure kad su u pitanju pojačanja.

''Ne želim da govorim unapred, trenutno moramo da rešimo neke stvari u vezi sa ekipom, stvorimo jasnu sliku, pa da tek onda pričamo o pojačanjima'', ističe Rašović.

Naravno, osim pomenutih imena, najavljuju se i pojačanja iz Crne Gore, ali i iz Slovačke, obzirom da se pominjalo i ime slovačkog reprezentativca Kopuneka.

Vremena nema mnogo za oklevanje, pa narednih dana treba očekivati i neke konkretnije poteze sportskog direktora Alberta Nađa.






Ne propustite