U iščekivanju Butorovića...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2012.
22:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Debakl Vojvodine u Subotici dodatno je uzdrmao redove novosadskog kluba. Spekuliše se da će, kao posledica katastrofalnih rezultata, vrlo brzo doći do čistke kad je u pitanju igrački kadar.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kad su u pitanju loše igre Novosađana ovog proleća, jasno je da su, uz poraz od Borca u polufinalu Kupa, u Subotici doživeli najveći udarac.

Ovoj utakmici nije prisustvovao prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović, čiji dolazak se u klubu željno iščekuje. Naime, Butorović je otputovao u Crnu Goru, kako bi posetio bolesnu sestru, a povratak predsednika Vojvodine očekuje se u nedelju uveče.

Naravno, od Butorovića se očekuje da jasno kaže ostaje li, ili ne na svojoj funkciji, kako bi konačno moglo da se počne sa ''rezovima'' u ekipi, koji su, evidentno je, neophodni.

Mediji spekulišu da će prvi na tapetu biti Almami Moreira, ali i Katai, Trajković, Mojsov, golman Supić... Očekuje se i da konačno bude izabran naslednik trenera Vukićevića.

''U ovom trenutku ne znam šta će dalje biti, kao i svi drugi, čekam odluku rukovodstva'', poručio je Spasoje Jelačić, privremeni trener ''lala''. 

Ne propustite