U Kragujevcu počeli pregovori o organizaciji "Kupa Radivoja Koraća"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2012.
17:54
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Delegacija Košarkaškog saveza Srbije posetila je "Srce Šumadije" i obavila sastanak sa predstavnicima KK Radnički ali i sa čelnim ljudima grada Kragujevca povodom organizacije predstojećeg "Kupa Radivoja Koraća" koji bi trebalo da bude održan u gradu na L

Povezane vesti

Predvođena potpredsednikom Dejanom Tomaševićem, delegacija Košarkaškog saveza Srbije posetila je Kragujevac kako bi sa predstavnicima regionalnih košarkaških saveza obavila sastanak i razmotrila tekuća pitanja.

Na sastanku je bilo reči o izmeni sistema takmičenja, izmeni dokumenta, pomoći klubovima i dodatnim ulaganjima KSS kao i o aktivnostima koje Savez svakodnevno obavlja a sve sa ciljem sa košarka vrati na mesto koje je nekada zauzimala u našoj zemlji.

Poseta Kragujevcu čelnika KSS posebno je bila značajna zbog sastanka koji je obavljen sa predstavnicima grada Kragujevca i Košarkaškog kluba Radnički.

Sa njima se govorilo o obavezama koje taj grad mora da ispuni do proleća kako bi "Kup Radivoja Koraća" bio održan u hali "Jezero" bez poteškoća.


Na pomenutom sastanku definisani su ugovori o obavezama u organizaciji takmičenja a postignut je dogovor da se što pre formira tim ljudi koji će se operativno baviti organizacijom takmičenja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.