"U Kruševcu pobedio fudbal!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.10.2013.
23:02
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Poruka je koju su poslali treneri Napretka i Radničkog iz Niša ali i svi oni koji su se u subotu veče našli na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Iako je u najavi devetog kola JSL duel Napretka i Radničkog iz Niša okarakterisan kao derbi Regiona istočne Srbije, a sva pažnja usmerena na ono što sledi u Jagodini u nedelju, na stadionu "Mladost" u Kruševcu večeras je viđen spektakl koji će teško zaseniti duel Jagodine i Partizana.

Pune tribine stadiona Napretka, sjajna atmosfera na njima, ali i sjajna predstava igrača na terenu samo su deo onoga što je duel Napretka i Radničkog učinilo fantastičnim.

U oceni da je večeras u Kruševcu pobedio fudbal složili su se i treneri Napretka i Radničkog iako je konačan rezultat bio 1:1.

"Pre svega bih čestitao publici, koja je bila odlična, zatim ekipama oba kluba. Večeras je pobedio fudbal. Biću kratak, ni jedna ekipa nije zaslužila da izgubi" kratko je kazao šef stručnog štaba Radničkog Dragoljub Bekvalac.

Nenad Milovanović ocenio je da je svakom timu pripalo po poluvreme a složio se sa kolegom da je u Kruševcu viđen istinski fudbalski spektakl.

"Mislim da je opravdano ime derbija ispod Beograda. Pre svega publika, navijači, koreografije i na jednoj i na drugoj strani, igrači i jedni i drugi, maksimalno angažovani, lep ambijent. Mislim da da je više ovakvih utakmica u našem fudbalu, tada bi gledali dobar srpski fudbal", kazao je trener Napretka i dodao,

"Sve u svemu,realan rezultat, ne znam ko je zaslužio da pobedi, ali niko nije zaslužio da izgubi. Čestitam ekipi Radničkog na korektnoj igri, čestitam i mojim igračima na dobroj igri, a i suđenje je bilo dosta korektno. Mislim da je ovom utakmicom dobio fudbal", zaključak je Nenada Milovanovića.

Ne propustite