U Napretku pozivaju na oprez pred duel sa Kolubarom...

Autor: Darko Mitrović
petak 16.11.2012.
17:45
Izvor: Sportske.net

Pohod ka Superligi fudbaleri Napretka nastavljaju duelom sa Kolubarom u subotu pred svojim navijačima.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Iako se Kolubara pred gostovanje lideru na tabeli Prve lige Srbije nalazi na pretposlednjem mestu, Kruševljani upozoravaju da njihov naredni rival ima bolji tim nego što to rezultati pokazuju. Takvo mišljenje ima i trener Napretka Nenad Milovanović.

''Gledajući njihove snimke, zaključili smo da mesto na tabeli ne odgovara njihovoj igri. Oni imaju samo krizu rezultata, ali igraju kvalitetno. Imaju strahovito mlad i brz tim, posebno po bokovima, tu je i nekoliko iskusnih igrača poput Medića i Stojanovića koji igra dobro između linija tima.

Odlično ulaze u kontru
i to sa 5-6 igrača, pa nas očekuje utakmica koju moramo da kontrolišemo, pritom ne mislim samo na igrače na lopti, već i na one ostale, kako bismo bili uvek blizu lopti i kako im ne bismo dali prostora. Ali, ako uradimo ono što smo vežbali ovih dana, morali bismo da osvojimo sva tri boda'', zaključio je Milovanović.

Oprezan u najavama meča je i levi bek Žarko Udovičić.

''Njihova ekipa nije previše menjala tokom prethodnih sezona i ne treba da nas zavara njihova promenljiva igra, jer znamo svi da su se pre par godina borili za ulazak u Superligu. Pred ovu utakmicu nam je najvažniji oprez, ali ako uđemo u utakmicu dobro ne bi trebalo da bude problema da dođemo do pobede
'', izjavio je Udovičić.

Jedna od najvećih pretnjii golu gostiju trebalo bi da bude Nenad Gavrić, koji je od početka sezone postigao čak deset golova.

''Poznajem ih dobro, kad sam sa Mačvom igrao Srpsku ligu igrali smo nekoliko prijateljskih utakmica sa njima i sećam se i Medića i Stojanovića, što samo potvrđuje da se taj njihov kostur nije menjao, ali uz podršku navijača želimo da dođemo do tri boda i potom se u miru pripremimo za duele sa Borcem i Voždovcem'', zaključio je Gavrić.

Utakmica između Napretka i Kolubare igra se u subotu u Kruševcu, s početkom od 13 časova.

Ne propustite