U Novom Pazaru neće biti antisemitskih ispada

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.03.2012.
16:40
Izvor: Beta

U Novom Pazaru ubeđeni da neće doći do nemilih scena na tribinama.

Povezane vesti

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izjavio je danas da su u ovom klubu preduzeli sve potrebne mere da utakmica 16. kola prvenstva Srbije protiv Partizana protekne bez incidenata na tribinama.

"Održali smo sastanke sa našim navijačima i dobili čvršta obećanja da će sve proteći u najboljem redu. Takodje, održani su i sastanci sa predstavnicima tužilaštva, policije i agencije za obezbedjenje sportskih borilišta", rekao je Korać na današnjem obraćanju novinarima.

On je istakao da ne očekuje antisemitsko ponašanje novopazarskih navijača prema treneru Partizana Izraelcu Avramu Grantu.

"Vodje navijača su nam obećali da neće biti antisemitskih ispada, a ja molim i pojedince da ne dodje do neke takve situacije. To je poslednje što nam treba", dodao je Korać.

Najavljeno je da će Partizan u subotu imati podršku oko 400 svojih navijača, koji će doći iz Beograda, ali i drugih gradova Srbije i Crne Gore.

"Poslali smo dopis ljudima iz Partizana da nam dostave spisak i matične brojeve svih navijača koji dolaze, a ko nije na tom spisku neće moći da udje na stadion. To je odluka tužilštva, organa reda i komesara za bezbednost", istakao je Korać.

Prodaja ulaznica, po ceni od 300 dinara za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu, počeće u subotu u 10.00, u Kulturnom centru, Hali sportova i na Gradskom stadionu.

Navijači će moći na stadion i uz polusezonsku kartu, čija je cena 1200 dinara za istok, odnosno 1700 dinara za zapad.

Utakmica 16. kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Partizana odigraće se u subotu od 14.00 na novopazarskom Gradskom stadionu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.