U Voši prelomili - priča sa Apijom završena!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2012.
22:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić potvrdio je danas da u ovom klubu više ne razmišljaju o povratku Stefena Apije, posebno posle odličnog utiska koji je ostavio novajlija Seržinjo Grin.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nedeljama unazad očekivalo se priključivanje Stefena Apije pripremama Vojvodine, ali kako do toga nije došlo, u novosadskom klubu su odlučili da stave tačku na saradnju sa iskusnim internacionalncem iz Gane.

To je danas potvrdio i sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić, koji je istakao da su u klubu zadovoljni onim što je novajlija Seržinjo Grin pokazao ovog leta.

''Opredelili smo se za Grina, koji je mlađi igrač od Apije i od koga mnogo očekujemo u narednoj sezoni. Apija je ostavio trag u našem klubu, potvrdio da je veliko fudbalsko ime i šteta što nije postojala mogućnost da ostane'', istakao je Pantelić.

Sportski direktor ''Lala'' zadovoljan je onim što je ekipa prikazala tokom priprema, ali je oprezan u prognozama kad su u pitanju mogućnosti Vojvodine u Evropi.

''Već za nekoliko dana, kada startujemo u drugom krugu kvalifikacija za Ligu Evrope  moći ćemo da damo konkretniju ocenu. Jeste sve do sada bilo lepo, ali teren je ipak merilo. U svakom slučaju, optimista sam na osnovu svega urađenog kao i atmosfere u ekipi'', istakao je Pantelić.

Inače, Novosađani su završili pripreme u Austriji, a u poslednjoj kontrolnoj utakmici savladali su Vurmlu, nižerazrednu austrijsku ekipu rezultatom 2:0. Golove su postigli Šušnjar u 3. i Kosović u 77. minutu iz jedanaesterca.

Ono što trenera Zagorčića može da zabrine jeste povreda Almamija Moreire, koji je već u drugom minutu ovog meča morao van terena. Još uvek nije poznato da li je njegov nastup protiv Suduve doveden u pitanje.

Ne propustite