Udovičić i Vujasinović: ''Pravi derbi''

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2012.
21:47
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg derbija u Kragujevcu i pobede Radničkog nad Partizanom, treneri obe ekipe imali su razloga za zadobvoljstvo.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Udovičić rekao je posle današnje pobede nad Partizanom sa 9:8 u četvrtom kolu Prve A lige Srbije da je na bazenu u Kragujevcu vidjen pravi vaterpolo derbi.

"Bio je ovo pravi vaterpolo derbi. Što se tiče naše igre, nismo počeli najbolje i većim delom utakmice smo zaostajali. Ipak, zadovoljan sam kako je ekipa odreagovala i preokrenula rezultat", rekao je Udovičić posle utakmice u Kragujevcu.

Udovičić je kazao da je ovo bila najteža utakmica njegovom klubu od početka sezone.

"Čestitam timu Partizana na odlično odigranoj utakmici. Ovo je bio najteži meč od početka sezone i zadovoljan sam pobedom", kazao je trener ekipe iz Kragujevca.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović istakao je da je utakmica bila čvrsta, napeta i fizički izuzetno zahtevna.

"Bilo je čvrsto, napeto i izuzetno fizički zahtevno. Pružili smo veliki otpor i držali se odlično. Ovo je za nas bio veliki test i mogu biti srećan jer sam video više elemenata igre kojima mogu da bude zadovoljan, nego greškama", istakao je Vujasinović.

On je naveo da je "normalno da njegovi igrači prave greške pošto su mladi" i dodao da su atmosfera i sama utakmica bili sjajni.

Radnički je protiv Partizana zabeležio četvrti trijumf u isto toliko utakmica u prvenstvu ove sezone, dok su crno-beli doživeli prvi poraz, uz dve pobede.

Ne propustite