Udovičić opet selektor, ali SAD-a!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2013.
21:53
Izvor: Sportske.net

Najave se obistinile - trofejni selektor reprezentacije Srbije i aktuelni trener kragujevačkog Radničkog Dejan Udovičić imenovan je za novog selektora reprezentacije SAD.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Dejan Udovičić se vraća selektorskom poslu. Šest meseci posle smene sa pozicije selektora Srbije, sa kojom je osvojio čak 17 medalja, prihvatio je ponudu iz SAD i u narednom periodu će predvoditi njihov nacionalni tim sa klupe.

Saradnja je dogovorena do 2016. godine i OI u Rio de Žaneiru, a u slučaju da Udovičić ispuni očekivanja, za očekivati je da ona bude i produžena.

U američkim medijima, Udovičić je predstavljen kao ''pobednik'', ali i veliki radnik, koji posebnu pažnju posvećuje razvoju talentovnih igrača. 

''Pred nama je dug period napornog rada. Ja sam ponosan zbog imenovanja na ovu dužnost i spreman za izazove koji nas očekuju. Reprezentacija SAD ima veliki potencijal'', istakao je Udovičić.

On će na novu dužnost strupiti po završetku domaćeg šampionata, gde sa Radničkim vodi borbu za titulu u finalu plej-ofa protiv Crvene zvezde.


Ne propustite