Udovičići najavljuju spektakl u Kragujevcu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2012.
19:17
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Posle jučerašnjeg žreba kvalifikacionih grupa za Kup Evrope i odluke da kragujevački Radnički bude domaćin turnira na kome učestvuje, trener Dejan Udovičić i kapiten Vanja Udovičić uvereni da će kragujevačka publika imati priliku da uživa u pravom spektak

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, rivali Kragujevčana od 18. do 21. oktobra biće španski Sabadelj, italijanska Florencija, nemački OSC Potsdam i turski Juzme Istanbul.

Trener Dejan Udovičić smatra da je grupa vrlo kvalitetna, ali je zadovoljan zbog činjenice da će kragujevačka publika gledati atraktivne mečeve.

''Super je što smo izvukli ovako jaku grupu, koja je sigurno u rangu evroligaških grupa ako ne i jača od pojedinih. Radnički će protiv tako kvalitetnih protivnika rasti i napredovati kao tim. Siguran sam da će publika u Kragujevcu uživati u vaterpolu tih dana'', uveren je Udovičić.

Slično razmišlja i kapiten Vanja Udovičić, koji ističe da će u Kragujevac doći ''dve ekipe koje imaju lepu evro tradiciju i da će se on i cela ekipa koja je u formiranju potruditi da Kragujevčani uživaju u vaterpolo spektaklu''.


Ne propustite