Unikaha predstavila Štimca

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.09.2013.
23:44
Izvor: Sportske.net

Posle iskušenja na minulom Evropskom prvenstvu, gdde je bio deo reprezentacije Srbije koja je izborila plasman na Svetsko prvenstvo, Vladimir Štimac okreće se izazovima u svom novom klubu, španskoj Unikahi iz Malage.

unicajabaloncesto.com
unicajabaloncesto.com

Povezane vesti

Podsetimo, Vladimir Štimac je ovog leta iz turskog Banvita prešao u špansku Unikahu, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, a zbog pomenutog Evropskog prvenstva u Sloveniji, zvanična promocija je usledila tek u četvrtak.

Prilikom predstavljanja u Malagi, srpski centar je naglasio da dolazi u najjaču ligu u Evropi i da će mu to biti i dodatni motiv da još bolje radi.

''Sjajan je osećaj biti deo Unikahe, jer je reč o odličnom timu i dobro organizovanom klubu. Za mene je ovo veliki izazov i daću sve od sebe da iskoristim šansu. Špansko prvenstvo je najjače u Evropi i pokušaću da radim još napornije nego što to inače činim.  Nikada nisam radio sa trenerom Đoanom Plazom, ali poznajem njegov stil i veoma mi se dopada. Saradnja sa njim će biti velika prilika za mene da još više napredujem kao igrač'', izjavio je Štimac.

Ne propustite