Uprava Budućnosti: ''Nismo napravili nijedan propust!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2012.
23:12
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Čelnici podgoričkog kluba ne prihvataju svu odgovornost za incidente u ''Morači'' pred meč sa Partizanom u nedelju. Tvrde da su sa svoje strane učinili sve da do incidenata ne dođe.

Boris Pejović - vijesti.me
Boris Pejović - vijesti.me

Povezane vesti

Iako je direktor ABA lige Josip Bilić juče izjavio da za teške incidente apsolutnu odgovornost snosi domaćin utakmice, u ovom slučaju Budućnost, uprava ovog kluba poručuje da se ne može sva krivica svaljivati na njih.

"Nismo načinili nijedan propust i svu odgovornost ne možemo snositi. Jedinu odgovornost koju snosimo je po propozicijama ABA lige, koja je regulisana članom  36 da je isključivi i odgovorni krivac za dešavanja na utakmici organizator. Po propozicijama takmičenja prihvatamo taj deo odgovornosti, a što se tiče ostalog sve smo preduzeli  da do incidenata ne dođe", izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare direktor kluba Slavko Radulović.

Iz tog razloga on veruje da kazna koja bi u četvrtak trebalo da bude izrečena klubu ipak neće biti drakonska.

''Bili smo izuzetno korektni, ovakve ili slične situacije se ovde nisu dešavale, pa računamo da ćemo imati blagonaklonost ABA lige i odgovornih ljudi koji vode takmičenje. Klub je  nemilim scenama najviše izgubio, kao i ljubitelji košarke. Smatram da će čelnici lige, imajući u vidu dosadašnje organizacije utakmica, biti blagonakloni", nada se Radulović, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite