Varda se tek zagreva...

Autor: Miloš Marković
petak 07.12.2012.
12:45
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Novopridošlica u redovima kragujevačkog Radničkog, iskusni globtroter Ratko Varda, ističe da se još uvek navikava na novu sredinu i da od njega tek treba očekivati dobre partije.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u narednom kolu dočekuju ekipu Splita u utakmici u kojoj želi da odbrani svoju poziciju na tabeli regionalne lige, ali i nastavi pobedničku seriju na domaćem terenu koja traje od 20. oktobra.

Ratko Varda obećava da će zajedno sa svojim saigračima dati maksmimum da se cilj ostvari.

„Daćemo sve od sebe da nastavimo ovaj dobar niz, ako izuzmeno gostovanje u Podgorici. Potrudićemo se da popravimo skok u odbrani i napadu. Cilj nam je da se ne ponavlja situacija iz par poslednjih kola kada su nas protivničke ekipe nadskakale.“, rekao je Varda.

Kao košarkaš povratnik u Radnički, Varda ima veliku želju da što pre uđe u pravi ritam i zahvali se dobrim partijama sjajnoj kragujevačkoj publici.

„Nisam još uvek pružio ni delić onoga što bi trebalo, ali najbitnije je da ekipa igra dosta bolje i da pobeđujemo. I ranije kada sam igrao za Radnički hala je bila dosta popunjena. Jako prijatno mi je da igram ovde u Kragujevcu. Potrudiću se da se publici odužim na najbolji mogući način jer me je baš lepo prihvatila.“, istakao je Varda.

Inače, utakmica sa Splitom se igra u subotu, 08. decembra, od 17 časova.


Ne propustite