"Večiti" dižu tenzije!

Autor: Boris Jovanović
petak 21.03.2014.
09:20
Izvor: Sportske.net

Posle izjava Trajkovića, oglasio se i Milijaš. Izgleda da je ovo samo početak, nervoza će rasti kako se šampionat bude približavao raspletu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ko je državni projekat, ko koga gura, koja politička opcija stoji uz koji klub, naslušali smo se, ne godinama, decenijama Partizan i Zvezda obraćaju pažnju na sve, samo ne na fudbalski teren.

Treba biti iskren, igračima je najteže. Oni osećaju ne samo pritisak od javnosti i navijača, već i ljudi u klubu koji svoje propuste najčešće žele da prikriju trofejima.

Najavili smo ovo proleće kao doba visokog rizika, poslednjih nekoliko godina Partizan je dominirao, sada je to mrtva trka, Zvezda ima bod prednosti i čini se nikad bolju šansu da prekine seriju titula najvećeg rivala.

U prvih par kola nastavka, teže ili lakše, svejedno, i jedni i drugi pobeđuju, mnogi veruju da će međusobni sudar, u Humskoj odlučiti rivala.

U Partizanu su se žalili na gol u Novom Pazaru, smatraju da je javnost na strani Zvezde.

"Svi guraju Zvezdu da bude prvak, to vidi čitava Srbija", rekao je štoper Trajković koji je stigao iz Vojvodine u januaru.

Danas je na tu izjavu oštro reagovao kapiten lidera Nenad Milijaš.

"Trajković priča gluposti, isto smo slušali prošle godine pa je Partizan bio prvak. Meni lično ne smeta, može svako da priča svašta, ali dajte neku činjenicu. Trajković ima problem, trebalo bi da gleda sebe i svoj tim. On je po dolasku u Beograd naučio ono što ne treba, neka pita saigrače zbog čega nam nisu šutnuli na gol jesenas",
oštar je nekadašnji reprezentativac u razgovoru za "Sport".

Bilo kako bilo, stvari će se zakuvavati na radost onih koji ne razumeju ništa i ne zanima ih fudbal i kvalitet igre. Jer, bitno je jedino biti šampion, a što posle toga u avgustu redovno stiže potop za naše klubove, to nikoga ne interesuje.

Jer avgust je daleko...

Ne propustite