''Veliko pojačanje'' stiže u Sarajevo, ali ne i Vešović!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2013.
20:25
Izvor: Sportske.net

Posle iznenađujuće informacije da bi Marko Vešović sa Marakane mogao da se preseli na Koševo i postane novi fudbaler Sarajeva, oglasio se sportski direktor kluba Abdulah Ibraković koji je demantovao takvu mogućnost.

fcsarajevo.ba
fcsarajevo.ba

Povezane vesti

Podsetimo, Sarajevo je već promovisalo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Miloša Stojčeva, ali sudeći po izjavi sportskog direktora ovog kluba, tim putem neće krenuti i Marko Vešović.

Naime, Abdulah Ibraković je demantovao prvobitnu informaciju da je rukovodstvo Sarajeva u pregovorima sa fudbalerom Crvene zvezde koji je podneo zahtev za raskid ugovora sa vicešampionom Srbije.

On je u izjavi koju prenosi sportsport.ba, poručio da je Sarajevo ''ozbiljan klub i da nema potrebe da mu bilo ko putem medija prodaje igrače''.

''Informacija da je Sarajaevo u pregovorima sa Vešovićem nije tačna. Mi smo ozbiljan klub i kada neki transfer bude dogovoren, biće i zvanično objavljen'', poručio je Ibraković.

Ipak, sportski direktor Sarajeva je potvrdio da se pregovara u vezi realizacije jednog velikog transfera, ali sada je očigledno da se ne radi o Vešoviću...



Ne propustite