Venger o Runiju i Fabregasu

Autor: Đorđe Đokić
sreda 17.07.2013.
23:13
Izvor: Sportske.net

I Arsenal je u trci za Runija. Venger tvrdi da mogu da pokriju njegovu platu. Fabregas im nije u planu.

Povezane vesti

Sutrašnji Gardijan donosi nove informacije o "sagi" Runi, ovog puta iz tabora Arsenala.

Spekulacije su se pokazale kao tačne. Venger je zainteresovan za Runija i tvrdi da na Emirejtsu mogu da prihvate njegovu platu.

Naime, osnovni problem oko angažovanja Runija od strane Arsenala je svakako plata Engleza. Runi zarađuje oko 250.000 funti nedeljno, što je duplo više od najplaćenijeg igrača Arsenala. Smatralo se da bi Arsenal mogao da plati Junajtedu traženi iznos, ali da će teško pokriti platu pogotovo kad se uzme u obzir da su vodili računa da zarade igrača ne odu u nebo zbog čega su i ostali bez nekolicine zvezda tima proteklih sezona.

Venger međutim demantuje da je problem plata i tvrdi da 250.000 funti nedeljno neće biti problem.

Jasno je da je Arsenal u trci za jednim od trojice napadača. Na radaru su Runi, Suarez i Iguain, a ko će od njih trojice stići na Emirejts ostaje da vidimo. Sigurno je da će sa 2 tima u trci za njegov potpis, Runijeva cena skočiti.

Venger je imao nove informacije i o Fabregasu.

"Fabregas je odlučio da ostane još jednu sezonu u Barseloni. Ako se zbog nečeg nije predomislio. To već ne znam, ali ovako mi je rečeno. Imamo klauzulu u ugovoru, tako da bi morali da znamo ako se promeni odluka, ali u ovom trenutku to nas ne zanima previše." - rekao je Venger.

Može li se ovo "ne zanima nas previše" značiti da i u slučaju da Sesk želi da ode iz Barse, Arsenal neće aktivirati klauzulu, procenite sami.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.