Venger želi pola Njukasla

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 27.08.2012.
10:21
Izvor: Sportske.net

Venger je u cajtnotu, mora da kupuje. Informacije iz Engleske govore da se nameračio na vezni red Njukasla. Kabaj i Tiote na meti.

Povezane vesti

Venger je juče najavio da će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede još jedno ili dva pojačanja. Nema još puno vremena.

"Zadovoljan sam ekipom koju imam, ali nešto ćemo uraditi do kraja prelaznog roka. Defanzivni vezista? Zavisi od toga koga možemo da dovedemo. Tiote je dobar igrač, ali nije na putu za Arsenal" - rekao je Venger.

Ipak sama činjenica da je progovorio o vezisti Njukasla dovoljna je Englezima da špekulišu kako se nešto dešava na relaciji Njukasl - Arsenal.

Englezi tvrde da je Venger spreman da izdvoji 15 miliona funti za Kabaja, ali da Njukasla za Francuza traži mnogo više.

"Svi moji igrači su važni i teško ih je zameniti, pogotovo u ovom trenutku. Ako sad izgubiš važnog igrača, nemaš puno vremena da nađeš kvalitetnu zamenu, ulaziš u problem. To želimo da izbegnemo." - kaže Pardju.

Njukasl posle sjajne sezone u Premijer ligi u kojoj im je za dlaku izmakla Liga šampiona želi da napravi korak napred. Nisu prodavali igrače tokom leta iako je interesovanje za pre svega Tiotea i Kabaja, kao i Dembu Ba bilo veliko.
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.