Vermez smeta huliganima sa Senjaka?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.11.2012.
15:34
Izvor: Sportske.net

Treneru Partizana tokom noći je na automobilu i na ulazu u zgardu u kojoj živi ispisano više uvredljivih poruka a jedna od njih je bila i "Marš sa Senjaka!".

Povezane vesti

Kako je rekao portparol FK Partizan, 143. večiti derbi dobio je i treće poluvreme.

Treneru Partizana sinoć je na automobilu i na ulazu u zgradu u kojoj živi ispisano nekoliko uvredljivih parola.

Jedna od njih glasila je i "Marš sa Senjaka!". Natpisi su delo huligana ali se još uvek ne zna da li se radi o "revoltiranim" navijačima Partizana ili o "Delijama" čije je jedno od najjačih uporišta naselje Senjak.

Vladimir Vermezović nije hteo da komentariše ovaj incident a portparol Partizana Nenad Danilović rekao je da će policija nakon obavljenog uviđaja izneti podatke do kojih je došla.

"Ovakvo huliganstvo je za svaku osudu, to najviše podriva klub koji ti navijači podržavaju. Postavlja se pitanje ko štiti trenersku struku, jer niko do sada nije ponudio nikakvu zaštitu treneru bilo kog kluba, uključujući i Partizan. Svi ljudi koji se bave fudbalom posle ovakvog incidenta mogu da se osećaju nesigurno. Ovo je treće poluvreme ’večitog derbija’, a više informacija ćemo dobiti verovatno kada policija izađe na teren" kazao je Danilović a prenosi B92.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.