Vermeza ne brine novi poraz

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.01.2013.
20:19
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana mirno prihvatio još jedan poraz crno-belih na pripremama u Antaliji. On podseća da u ovoj fazi priprema želi da svim igračima pruži priliku i da je protiv Sevastopolja nastupio sastav koji nije igrao protiv Ciriha.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ponovo su poraženi u Antaliji, ali trener Vlada Vermezović za sada ne obraća previše pažnje na rezultat.

On smatra da su u prvom poluvremenu njegovi igrači mogli do vođstva, ali nije zabrinut što prilike nisu iskorišćene i što su golovi primljeni posle grešaka u defanzivi.

''Igrali smo sa potpuno drugim timom u odnosu na duel sa Cirihom. Cilj nam je da što više igrača igra po 90 minuta, pa smo pružili šansu i ovoj 'dečurliji'. Sve u svemu zadovoljan sam, mogli smo u prvom poluvremenu da ostvarimo bolji rezultat, ali dobro, to je ovoj ekipi bila prva utakmica posle dva meseca. Primili smo golove posle grešaka, ali nisam zabrinut, važno je da se neko ne povredi'', izjavio je Vermezović posle meča sa Sevastopoljom.

Slično razmišlja i strelac jedinog gola za Partizan Marko Šćepović.

''Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, posle njihova dva prelaska centra primili smo dva naivna gola, ali dobro smo se istrčali, počinjemo da se uigravamo, još su nam teške noge, biće to sve u redu do početka drugog dela sezone'', izjavio je Šćepović.
justify

Ne propustite