Vermezova godišnjica i dragi gosti...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.06.2012.
20:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle uobičajenog prepodnevnog treninga, trener Partizana prijatno je iznenadio svoje igrače, koji su uz slobodno posle podne počašćeni i večerom u hotelu ''Javor'' na račun Vermezovića. Razlog - godišnjica braka trenera crno-belih. Bata Mirković i navija

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vlada Vermezović nametnuo je žestok ritam svojim igračima na pripremama na Tari, ali je pokazao i da mu nije strano ni da igrače časti  kada za to ima povoda.

Danas je svakako bilo povoda, obzirom da je Vermezović proslavio 23. godišnjicu braka. Igračima je dao slobodno popodne, uz organizovanje večere u hotelu ''Javor''.

Današnji dan u taboru crno-belih obeležili su i brojni gosti. Pažnju je najviše privukao Bata Mirković, legendarni defanzivac Partizana, koji je svojim prisustvom danas svakako popravio raspoloženje fudbalerima šampiona Srbije tokom napornih priprema.

Uz Batu Mirkovića, ekspediciju Partizana na Tari posetili su i navijači Partizana iz Trebinja.

Predsednik Udruženja navijača ''Grobari Trebinje'' Vaso Mijanović predao je uramljenu dizajniranu fotografiju kapitenu Saši Iliću, dok je u ime kluba iz Humske poklon – umetničku sliku panorame Trebinja – primio Vladimir Vermezović.

Direktoru Tumbakoviću, treneru Vermezoviću i pojedinim fudbalerima predali su  i počasne članske karte, fotografisali se za uspomenu i poželeli sreću crno-belima u narednoj sezoni.

Ne propustite