Vignjević: "I dalje imamo motiv"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2013.
12:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević najavio je da će od svojih fudbalera zahtevati maksimalno angažovanje u susretu sa "davljenikom" iz Kragujevca jer i dalje postoji mogućnost da se "Lale" nađu na drugoj poziciji u ligi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju Radničkom u Kragujevcu u okviru pretposlednjeg kola Jelen Superlige. Kako je domaćinu pobeda preko potrebna jer se bori za opstanak u ligi, stvara se slika da Vojvodina u Kragujevac dolazi "da izgubi".

Da neće biti tako, poručio je trener Novosađana, koji smatra da Vojvodina mora da savlada Radnički i tako pokuša da zauzme drugu poziciju na tabeli, ukoliko Zvezda "kiksne" protiv Slobode.

"Znamo da su Radničkom bodovi neophodni kako bi sačuvao šansu za opstanak u društvu najboljih i stoga očekujemo da će na svom stadionu biti agresivni i sa puno motiva za pobedu. Dragoljub Bekvalac zna često da priredi iznenađenja naročito u fazama prekida pa na to moramo obratiti posebnu pažnju. Sa druge strane i mi imamo dobre motive da nastavimo sa pobedama jer u slučaju kiksa Crvene zvezde možemo doći u situaciju da se u nedelju protiv Beograđana borimo za drugu poziciju na tabeli koja bi nam donela kasniji nastup u kvalifikacijama za UEFA ligu Evrope, a samim tim i duži odmor u pauzi između dva prvenstva" kazao je Vignjević.

Strateg Vojvodine istakao je da u Kragujevcu sigurno neće nastupiti Jokić, Ađuru i Trajković a da su ostali prvotimci spremni za meč.

Ekipa Vojvodine u Kragujevac putuje danas u 16:00 časova, a utakmica se igra  na stadionu "Čika Dača" u sredu 22. maja sa početkom u 17:00 časova.

Ne propustite