Vignjević preuzima Budućnost?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
23:33
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Doskorašnji trener Vojvodine jako je blizu preuzimanja vicešampiona Crne Gore koji se nalazi u rasulu, nakon što mu je zabranjeno igranje u evropskim takmičenjima zbog problema sa finansijama.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vicešampion Crne Gore uskoro bi mogao da dobije novog šefa stručnog štaba čiji bi primarni zadatak bio da konsoliduje situaciju u ekipi koja je počela da se rasipa po završetku prethodne sezone.

Nebojša Vignjević navodi se kao glavni kandidat da na klupi Budućnosti zameni Radisava Dragićevića kome su "Pod Goricom" odbrojani dani.

Budućnost se trenutno nalazi u rasulu jer klub ima finansijskih problema zbog kojih ne igra u kvalifikacijama za LE iako je izborio mesto plasmanom u crnogorskoj ligi.

Uz to, veći deo tima nalazi se na probama u drugim klubovima ili na pozajmicama pa bi Vignjevića moglo da sačeka očajno stanje po pitanju igračkog kadra.

To bi, međutim, moglo da bude iskušenje iz koga bi Vignjević mogao da profitira jer bi svaki uspeh koji ostvari bio tretiran sa posebnom pažnjom usled lošeg stanja u kome se najtrofejniji crnogorski klub nalazi.

Ne propustite