Vilšir je ovako dobar zbog muslija?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.10.2013.
21:09
Izvor: Sportske.net

Ne, nije u pitanju centar Partizana, mama engleskog reprezentativca snimila promotivni spot za jednu vrstu žitarica i objasnila nam svim roditeljima kako da "podignu šampiona".

Povezane vesti

Sama vest i ne bi bila toliko značajna, ali čitav promotivni video nudi snimke utakmica koje je Vilšir igrao kao klinac.

Keri, njegova mama je otkrila da je počeo da igra za lokalni tim u petoj godini i da iako je sa njim igrao i stariji brat, sve ekipe su htele Džeka u svojim redovima.

Arsenal ga je primetio u osmoj, mama Vilšir je opisala njegovu prvu utakmicu i pobedu, ali i ispričala da je cela porodica trpela kako bi Džek postao profesionalni fudbaler.

Ona je tri dana nedeljno radila skraćeno vreme kako bi ga vozila na treninge (engleski klubovi nemaju pravo na timove "pionira" i "petlića", već postoji fudbalski sistem kroz takozvane "škole" i "akademije).

Svi su trpeli, ali izgleda da je "musli" bio presudan, pošto je za Džeka doručak bio najvažniji obrok jer je ceo dan provodio van kuće.

Naravno, sve je marketing,  ali pogledajte video, ima nekih interesantnih snimaka mlađanog Džeka koji je sada zvezda Arsenala.

Pa, navalite na musli i jednog dana, ko zna...

Ovde možete pogledati video.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.