Vojvodina odbija Babićevu ostavku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.05.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina poručio je da članovi Upravnog odbora nemaju nameru da usvoje ostavku Branka Babića što znači da će trener Novosađana morati da se vrati poslu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Čelnici osvajača nacionalnog Kupa u sezoni na izmaku ostali su zatečeni odlukom Branka Babića da sedam dana posle duela sa Jagodinom u JSL podnese ostavku.

Dosadašnji trener Vojvodine obrazložio je svoj postupak time što ne želi da radi u klubu gde navijači ne vrednuju uspeh i gde borba za vlast dovodi do degradacije onoga što mlada ekipa čini na terenu.

Ekipa trenutno trenira sa Babićevim pomoćnicima ali predsednik UO FK Vojvodina Zoran Pavlović tvrdi da očekuje da će se popularni Sosa vratiti na posao kada članovi Upravnog odbora odbace ostavku koju je ponudio.

"Nama tek predstoji sednica Upravnog odbora. Rekao sam već da ćemo razgovarati sa Babićem kojeg veoma dobro poznajem i koji je veliki emotivac. Smatram da je potrebno da se sve slegne, da prođe malo vremena pa da sednemo za sto. Bilo šta sada raditi po tom pitanju, ne bi imalo efekta" istakao je Pavlović.

Prvi čovek novosadske Vojvodine dodao je da niko u klubu ne razmišlja o mogućem nasledniku Branka Babića jer je sa iskusnim stručnjakom dogovoren dugoročni plan koji ne bi valjalo ostaviti u povoju.

Podsećamo da je Vojvodina pod trenerskom palicom Sose Babića osvojila prvi trofej u Kupu i to u godini kada klub slavi sto godina postojanja.

Ne propustite