Vojvodina potonula u "Parku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.02.2014.
22:44
Izvor: Sportske.net

Lider domaćeg šampionata, ekipa Radničkog iz Kragujevca lako je izašla na kraj sa novosadskom Vojvodinom i slavila u derbiju devetog kola Prve A lige.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca nisu dozvolili bilo kakvu neizvesnost u derbiju devetog kola Prve A lige sa Vojvodinom.

Izabranici trenera Dejana Jovovića od starta su krenuli silovito pa su do prvog odlaska na odmor između četvrtina već imali prednost od pet golova (6:1).

Do poluvremena prednost domaćih bila je povećana za još šest golova (12:1) pa je već tada pitanje pobednika bilo rešeno.

Mreža Vojvodine nastavila je da se puni tokom drugog dela meča pa je utakmica završena konačnim rezultatom 19:5 (6:1, 6:0, 4:1, 3:3) za deveti trijumf Radničkog na isto toliko utakmica.


Najefikasniji bio je Filip Filipović sa pet golova, po tri su postigli Boris Popović i Vedran Ćirković, a dva Korolija, Miličić i Basara. Po jednom su se u strelce upisali Marković i Vuksanović. Na drugoj strani Maksimović je dao dva gola, a Joksimović, Ćatović i Vasić jedan.

Iskusni Damir Burić nije bio u protokolu zbog povrede sa kojom je nastupao u poslednjih nekoliko izuzetno važnih utakmica, a zasluženi odmor dobili su i Aleksandar Ćirić i Boris Zloković koji su susret presedeli na klupi.

Ne propustite