Volin "smotao" Nišlije za dva minuta

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.02.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su u kontrolnom susretu igranom u sklopu priprema za prolećni deo sezone od ukrajinskog Volina.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Izabranici Dragoljuba Bekvalca nisu uspeli da ostvare prvi trijumf na pripremama u Antaliji, pošto su u drugom kontrolnom susretu doživeli još jedan poraz.

Bolji od "Reala sa Nišave", ovoga puta je bio ukrajinski Volin koji je slavio rezultatom 2:0 (0:0).


Ukrajinci su "na brzinu" stigli do trijumfa, golovima u 53. i 54. minutu. Prvi pogodak postigao je Skobe iz penala koji je skrivio Milan Ćulum.

Samo minut kasnije Podrigul je povisio na 2:0, a ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat duel igranog u Antaliji.

Radnički je imao par šansi u prvom poluvremenu, a veliku priliku je promašio Jelić kada je pogodio stativu na početku drugog poluvremena.

Narednu proveru Radnički će imati u ponedeljak, 4. februara, kada igra protiv rumunskog Kluža.

U prvom poluvremenu za Radnički su igrali:
Nenad Filipović, Branko Pauljević, Aleksandar Trišović, Miloš Živković, Radoš Bulatović, Dušan Kolarević, Nikola Mitrović, Strahinja Petrović, Milan Ćulum, Ivan Pejčić i Brazilac Kaju Sančez, koji je na probi u Radničkom, a dolazi iz Sao Paola.

U drugom poluvremenu igrali su: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Miloš Živković, Radoš Bulatović (Aleksandar Kosorić), Saša Marjanović, Saša Stojanović, Petar Jovanović, Milan Ćulum (Miloš Petrović), Aleksandar Jovanović i Dragan Jelić.

Ne propustite