Voša časti do kraja sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U Novom Sadu su baš odlučili da budu velikodušni. Uprava FK Vojvodina pozvala je navijače da dolaze na "Karađorđe" na sve mečeve koje taj klub igra kao domaćin i da ne misle na to imaju li novca za kartu jer im neće biti potreban.

Povezane vesti

Kapije stadiona "Karađorđe" biće širom otvorene tokom prolećnog dela sezone za sve one koji bude želeli da gledaju Vojvodinu u Superligi.

Upravni odbor kluba je na sednici održanoj u subotu popodne odlučio da se ulaz ne naplaćuje u prolećnom delu sezone.

Zapravo, samo će se za duel sa Crvenom zvezdom u 30. kolu domaćeg šampionata naplaćivati ulaznice dok je na ostalim mečevima ulaz besplatan.

Upravni odbor FK Vojvodina doneo je još jednu interesantnu odluku, a u skladu sa "Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama".

Ubuduće, samo će navijači Vojvodine moći da uđu na zapadnu tribinu dok će navijačima protivničkih ekipa ulaz biti omogućen samo na istočnu tribinu.

Takva odluka doneta je jer je u prošlosti bilo sukoba domaćih i gostujućih navijača na "zapadu" a to nije nešto što bilo ko želi da gleda u nastavku šampionata. Svaki pojedinac koji pokuša da uđe na "zapad", a da nije navijač Vojvodine, biće uklonjen sa iste.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.