Voša - Pavlović ne zna zašto ga navijači ne vole

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.05.2014.
22:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novosadska Vojvodina je dobila novo rukovodstvo, na čelu sa Zoranom Pavlovićem, koji je izabran za predsednika Upravnog odbora. Ali, deo navijača se ozbiljno suprotstavlja njegovom izboru.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ni istorijsko osvajanje Kupa prošle srede nije promenilo stav velikog broja navijača Vojvodine kad je u pitanju status Zorana Pavlovića u ovom klubu.

Samo nekoliko dana posle ovog uspeha, Pavlović je izabran na čelo Upravnog odbora, ''zamrznuo'' menadžersku licencu i poručio da će učiniti sve da Vojvodinu postavi na ''zdrave noge''.

Navijači se nisu složili sa njegovim izborom, a u izjavi ''Novostima'', Pavlović priznaje da je iznenađen takvim njihovim stavom.

''Navijače cenim i poštujem, ali mi zaista nije jasno zbog čega su nezadovoljni mojim radom kada se zna da sam bio zadužen za sportski deo. Verujem da za njihov odnos prema meni, postoje neki drugi razlozi.

Ali, dokazaću im da će Vojvodina i dalje igrati odličan fudbal, da ćemo dati sve od sebe da što duže ostanemo u Evropi, da osvojimo još neki trofej i klub učinimo stabilnim''
, jasan je Pavlović.

On ne krije da su tokom leta mogući odlasci pojedinih igrača, kako bi se popunila klupska kasa, ali je uveren i da Vojvodina ima mlade snage i talentovane igrače koji će naredne sezone ostvariti klupske ciljeve. Sa trenerom Babićem na klupi, ili ne, biće poznato po okončanju tekuće sezone.

Ne propustite