Voša pušta Trajkovića i Škuletića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.12.2013.
21:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nakon što su Marko Nikolić i Miroslav Vulićević napustili "Karađorđe", predsednik FK Vojvodina Milenko Jokić potvrdio je da bi istim stopama mogli da krenu Branislav Trajković i Petar Škuletić.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Polufinalista nacionalnog Kupa Srbije i jedan od timova koji se na startu sezone smatrao kandidatom za šampionsku titulu, ostaće tokom zime bez najznačajnijih igrača u timu.

U ponedeljak je klub nasputio trener Marko Nikolić a za njim je krenuo i kapiten Miroslav Vulićević. Serija odlazaka mogla bi da bude nastavljena ukoliko Vojvodina dobije adekvatne ponude za Branislava Trajkovića i Petra Škuletića.

"Za njih postoji određeno interesovanje stranih klubova i ukoliko ono dobije i konkretan oblik, nećemo im praviti nikakve smetnje oko odlaska" rekao je predsednik Vojvodine.

Trajković i Škuletić imaju ugovore do kraja sezone ali je izvesno da će, ukoliko za njih stignu dobre ponude, Vojvodina pokušati da zaradi na njima.

Ukoliko Trajković i Škuletić napuste klub, Vojvodina će bez adekvatnih pojačanja ostati desetkovana odlascima i nema sumnje da bi u drugi deo sezone ušla oslabljena.

Ne propustite