Voša spremna za gostovanje Pazaru

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.03.2014.
14:11
Izvor: Sportske.net

Vojvodinu očekuje niz teških utakmica u domaćem šampionatu, a prva sledeća je u Novom Pazaru koji igra odlično ove sezone, naročito pred svojim navijačima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon prošlonedeljnog meča i nerešenog ishoda protiv ekipe Čuakričkog, ekipu Vojvodine očekuje još jedan težak meč. U pitanju je gostovanje kraj Jošanice ekipi Novog Pazara koji ove sezone gaji velike ambicije i nema sumnje da će imati veliku podršku sa tribina.

Branko Sosa Babić je prisustvovao konferenciji za novinare pred polazak na ovo gostovanje, a izjavio je da očekuje veoma tešku utakmicu.

"Novi Pazar je još na samom početku sezone pokazao da se radi o ozbiljnom timu, a to je i nastavio da potvrđuje kroz prvenstvo.

Vojvodina, pak, još uvek „raste i razvija“ svoj mladi tim i to su sve činjenice koje garantuju da će publika na stadionu kraj Jošanice videti dobar fudbal bez obzira na krajnji ishod.
", rekao je Babić, a preneo zvanični sajt FK Vojvodina.

Ovu utakmicu obeležiće i povratak Envera Alivodića u svoj Novi Pazar, a on je izjavio da sa pomešanim osećanjima dočekuje ovaj duel.

„Nije mi prvi put da igram u Novom Pazaru protiv svog kluba, ali ova utakmica je za mene specifična.

Novi Pazar „juri“ Evropu, a naš mladi tim je još u fazi formiranja. Očekuje nas paklena atmosfera na stadionu no ja užvam da igram pred mojim sugrađanima, prijateljima i komšijama.

Jedno je sigurno, biće to uzbudljiva fudbalska predstava
.", rekao je Alivodić, jedan od najboljih fudbalera Novosađana.

Za Vojvodinu neće igrati Nino Pekarić koji još uvek nije spreman, njegovo mesto će zauzeti najverovatnije Milko Novaković, a zbog žutih kartona će izostati Marko Poletanović, istakao je Babić, uz konstataciju da razmatra da ovaj meč počnu iskusniji igrači, poput Puškarića.

Ne propustite