Voša sve efikasnija...

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2013.
18:12
Izvor: Sportske.net

Ako je neefikasnost bila boljka ekipe Vojvodine tokom jesenjeg dela sezone, utisak na aktuelnim zimskim pripremama je da su Novosađani na pragu rešavanja tog problema. u prilog tome i najnoviji trijumf u Antaliji protiv rumunske Univerzitatee.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine ostvarili su još jednu pobedu na pripremama u Antaliji. Umesto najavljenog Černog Mora, na megdan ''Lalama'' izašla je Univerzitatea iz Kluža, a Vojvodina je na kraju trijumfovala rezultatom 4:2.

Ekipa Nebojše Vignjevića povela je u 12. minutu kada je Alivodić realizovao akciju sa Kataijem, da bi se zatim Katai i sam upisao u strelce, samo tri minuta kasnije - 2:0.

Ipak, do kraja prvog poluvremena Rumuni su uspeli da izjednače. Prvo je Dinu u 35. minutu realizovao jedanaesterac posle prekršaja Vulićevića u svom kaznenom prostoru, a pet minuta kasnije isti igrač još jednom je savladao Supića, posle centaršuta sa leve strane - 2:2 na poluvremenu.

U nastavku još dva gola Vojvodine. Katai je odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora u 56. minutu doneo novu prednost svom timu, a pobedu Novosađana potvrdio je Gaćinović u 87. minutu.


Ne propustite