Voša tek cilja prava pojačanja

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.07.2013.
22:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Vojvodine uspešno su započeli sezonu, ubedljivim trijumfom nad Hibernijansom na Malti, u prvom kolu kvalifikacija za LE, a novi član rukovodstva ''Lala'' Mateja Kežman najavio je da će Vojvodina uskoro biti i znatno pojačana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osim rezultata sa Malte protiv Hibernijansa, još dobrih vesti za navijače Vojvodine najavio je Mateja Kežman, koji uverava da će na ''Karađorđe'' stići bar još dva zvučna imena.

Prvo bi trebalo da bude na poziciji golmana. Iako je potpisan ugovor sa Zoranom Popovićem, Novosađani u svojim redovima žele još jednog iskusnog čuvara mreže, dok bi talentovani Kordić mogao ipak negde na pozajmicu.

''Blizu smo angažovanja golmana iz jednog poznatog evropskog kluba uz koga bi mlađi stasavali. Kordić jeste veliki talenat, ali nema smisla da ga žrtvujemo ove sezone, već je bolje rešenje da ga pošaljemo negde na kaljenje, pa da se sledeće godine vrati u Vojvodinu'', konstatuje Kežman, a prenose ''Novosti''.

Drugo pojačanje koje navijači ''Lala'' mogu da očekuju jeste na poziciji napadača.

''Radi se o fudbaleru iz inostranstva, ali još uvek ne mogu da otkrivam ime. Najvažnije je da pregovori dobro napreduju'', uverava Kežman.

Ne propustite